Post by gnarresticenva on Feb 24, 2022 4:38:35 GMT 8
------------------------------------------
▶▶▶▶ Dreamwalker: Never Fall Asleep ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Dreamwalker: Never Fall Asleep IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ мод повече издръжливост ▞▞▞
▞▞▞ Dreamwalker: Never Fall Asleep 2022 version ▞▞▞
Каква дива история. И аз се чувствах като в кошмар. хаха играта беше приятна. Графиката беше отлична. Беше лесен за четене, дори на телефон, огромен плюс. Бях малко разочарован, че нямаше бонус глава.
Играли съм това преди доста време, но все още е страхотно за игра и оттогава се подобри! Графиката и сюжетът също са добри!!
Всичко в тази игра беше толкова добре събрано. Графиката, музиката и звукът се вписват точно в . Обичам игрите, които пускате и никой няма да бъде разочарован, защото са толкова забавни за игра, особено всички мини игри. Продължавайте с тези нови игри!
не съм щастлив, че донесох играта и сега ми казва, че трябва да платя отново, имам доказателство, че съм платил за нея
Страхотна игра.много интересно
На просторах снов: Кошмары города Приключения iuat
Все още игрите ви не работят в Google Chrome, така че защо сте в Google Play Store? И не ми казвай да играя във фейсбук. Те са гадни повече от вашите неработещи игри.
Обичам сюжетната линия.
няма бонус глава, така че 6,99 е твърде много
Още не съм приключил, но съм много доволен от това как се играе!
Dreamwalker: Never Fall Asleep Adventure qlae
прекрасна игра! завърши го следобед в ежедневен режим и се абонирах за am club! Винаги съм харесвал игрите на artifex mundi и обичам тази опция за абониране.
Dreamwalker: Never Fall Asleep ผจญภัย hqdk
Играх Demo Cool
страхотна сюжетна линия с графика на играта просто трябва да направите играта по-дълга или пълни игри..js накарайте повече хора да се интересуват да играят вашата игра по-често..
Хареса ми
доста забавно и харесвам концепцията!
Играта работеше добре доскоро, не мога да я накарам да се отвори, екранът става черен!!
Страхотна игра. Твърде кратко, така че 4 звезди.
има ли бонус
Добре е
Тази игра е страхотна! Единствената причина да не давам 5 звезди е, че няма бонус глава. (Скоро ще редактира този преглед с повече подробности)
беше добър, но твърде кратък
Dreamwalker: Never Fall Asleep Adventure layz
Добра игра. Малко по-различно, отколкото си мислех, но в добър начин. Играта протече доста права и историята беше добра. Нямаше изненади за мини игрите, но всичко работеше и графиката беше хубава... с изключение на понякога в мини-играта за скрит обект, графиката беше твърде малка и не беше лесно да се видят обекти, за щастие zoom работи наистина добре. И по някаква причина гласът на главните актьори беше досаден, не знам защо. Без бонус глава. Все пак добра игра.
Страхотна игра. Хубава сюжетна линия. Графиката е на върха
Объркващо. Няма история за кошмарното създание и Сюзън по отношение на бонус ниво, което да помогне да се обясни и събере всичко заедно. Ще има ли втора глава за предисторията и нататък, следвайки начина, по който играта завършва с твърде много свободни точки и въпроси без отговор? Остава да иска повече, за да помогне за разбирането на цялата история.
😀😀😀😀😀😀👍👍👍👍👍
Малко странно
друга игра, която можете да играете за половин час, след което те искат пари, за да продължат. загуба на време! не струваш!!!
невероятно
Много е различно от игрите, които съм играл... наистина навлизайки в историята и различните пъзели
Това не е нова игра, която играх преди месеци, поддържам списък с игрите, които изтеглям, за да не плащам два пъти за една и съща игра. Вашите сюжетни линии започват да стават по-кратки и няма бонус глави и те стават скучни. Аз съм член и плащам 4,99 на месец, но не знам дали си струва. Няма нови истории, които да играя, защото вие рекламирате старите игри като нови.
Бих дал на тази игра 5 звезди, но изтеглянето е само за част от играта. Играта всъщност е 5 долара, хора. Абсолютно завладяваща, страхотна игра. . . За което не харча пари.
Интересна, но платена
Това не е от любимите ми. Някои от обектите за събиране са трудни за виждане. Плюс без бонус глава. Имаше няколко прекрасни сцени.
Талия на парите
Брилянтна игра
Всичко, от което се нуждаете, е в Artefix Mundi. Хареса ми.
Stickman Master Archer Zręcznościowe ljt
странно
Dreamwalker, добре, страхотна игра, някои мини игри са трудни. Но можете да използвате съвети или да не бързате! Звуците са зловещи! Тази игра е различна, която обичам! Добра работа на разработчиците!
Без стратегическо ръководство Да разберете колко съм умен в действителност LOL Обичайте мистерията и графиката да имате страхотно изживяване в играта
Хубаво 1
изключително кратък
решетка графика, но твърде лесно и далеч от игра. Купих играта за $7, завърших за 2 часа
Artifex Mundi никога не разочарова. Винаги забавен и релаксиращ начин да прекарате няколко часа, а графиките винаги красиви. Продължавай така!
страхотна игра
Много забавна игра!! Наслаждавах се, че започва да свършва. Без оплаквания!!!
Няма бонус глава Мех.... Няма и ръководство за стратегия. Добра игра, но доста кратка за парите, не мислите ли, че ArtifexMundi??? Нямам нищо против да давам трудно спечелени пари за игри, но имам нищо против да продължа да плащам за игри, които ме карат да се чувствам измамен! Давам му оценка 3 🐑🐑🐑 овце.Щяха да са 5 овце, ако "овцата" не ставаше толкова алчна!
Интересна игра. Графиката може да е по-добра, но сюжетът е добър. Радвам се, че все още не ми се е случило като някои от другите игри с по-ниски цени. Благодаря ти.