(Android/iOS) Towerlands - tower defense мамят код неограничени primogems
Feb 24, 2022 4:22:14 GMT 8
Post by gnarresticenva on Feb 24, 2022 4:22:14 GMT 8
------------------------------------------
▶▶▶▶ Towerlands - tower defense ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Towerlands - tower defense IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ мамят код неограничени primogems ▞▞▞
▞▞▞ Towerlands - tower defense 2022 version ▞▞▞
Играта е наред, не ме разбирайте погрешно, забавно е да се играе, въпреки че има някои проблеми с нея. Един от основните ми проблеми е премиум или "про" версията на играта. Отказвам да платя цял абонамент за Netflix за игра, която все още има грешки и проблеми. Например не показване на способностите след игра на рунд, или намаляване на мащаба и неправилно поставяне на способностите.
Supermarket Mania Journey Strategiya ske
Towerlands - tower defense Strategie xgzq
Towerlands - tower defense حکمت عملی brrj
Досадните push известия са изключени няколко пъти, но продължават да се връщат. Не, не ми пука за 354-ия керван този ден.
Добавете бутон за потвърждение за магазина за злато. Надграждах моите единици и не забелязах, че златото ми свърши и изведнъж магазинът за злато изскочи. Тъй като щракнах върху дясната част, случайно щракнах върху 500 скъпоценен камък към злато. Тъй като няма потвърждение, веднага използва моите скъпоценни камъни. Това е като капан за пари. Оправи го. Поставете потвърждение.
Актуализация: 4 звезди вместо 3 звезди. Все още е хубава игра, но се надявам, че ще бъде пуснато повече съдържание, особено свързани с кланове взаимодействия. В крайна сметка повече разнообразие винаги е хубаво. Играта използва доста много батерия и след около час игра телефонът (S9+) може да стане малко горещ. Очаквам с нетърпение да видя как разработчиците ще разширят играта. Продължавайте с работата, разработчици!
Страхотна игра, мога да я играя както онлайн, така и офлайн. Надявам се, че можете да поправите някои от рекламите, които няма да се заглушават сами, дори ако настроя телефона си на безшумен режим, те са твърде СИЛИ.
Бързо и лесно за игра. Много лесно достъпни надстройки, които да опитате.
Преди 5 минути току-що се бих с играч с КУЛА НИВО/СТЪПЕН 200, който има 327 ЕДИНИЦИ НИВО, повтарям НИВО 327 на неговите ЕДИНИЦИ!!!на PVP като как, по дяволите, е възможно това? Значи измамниците са намерили начин да притежават тази игра сега? Моля, разгледайте този проблем разработчиците. Ние дълбоко обожаваме тази игра и този проблем сега е наистина разочароващ.
Това е забавна игра. И ми харесва факта, че можете да надстроите основно всичко.Но в известен смисъл остарява, след ниво 100 започва да се повтаря и се надявам да има нещо, което отново ще го направи забавно. Може би като драконова единица.
Това е добра идея, добро изкуство, добре направено, но в началото на всеки кръг мога да видя неизобразената част от сцената малко вдясно, мисля, че това е защото екранът ми е дълъг
Забавно е. Те някак ви грабват топките и ви дразнят, като не ви позволяват да превъртате напред, без да трябва да плащате 10 $ месечно. Но това е доста страхотен забавен убиец на времето
някак повтаряща се, но хубава игра
Като цяло е доста добър, но напоследък дори не мога да играя, това е супер проблемно като 1 кадър в секунда, ако дори не съм сигурен защо, мога да играя всяка друга игра, само не тази.
Много забавна и приятна игра. Държи ме заета през целия ден. Изборът на единици е добър, надявам се да ги има повече. Едно нещо, което ме притеснява е колко лесно е да щракнете погрешно върху покупка на скъпоценен камък, когато надграждате нещата!! Моля, добавете опция, чрез която дава поле за избор за предварително потвърждение!! Това е много неудобно и може много лесно да щракнете погрешно. Ако това е поправено, ще имате 5 звезди.
Страхотна игра, НО месечен абонамент от 10 долара е твърде алчен, тъй като заключва основни функции на QoL като скорост на битка или автоматична битка. освен че е трудно да се намерят пари, за да си позволя всички нови единици, които продължават да ми хвърлят, трябва да се бия ръчно през цялото време, което отнема твърде много време.
Страхотна игра. Напомня ми за Grow Castle. Месечният абонамент от $9,99 обаче НЕ си струва.
Наистина се наслаждавах на играта, така че получих "боен пропуск", сега имам грешка, при която моите кръгове скочиха с над 300 нива в сравнение с моите. Сега не мога да убия нищо. Изпратих имейл на разработчиците и не съм чул нищо, така че закупуването на баталния пропуск беше загуба на пари и време
Трябва да гледате много реклами, за да имате някакъв шанс за напредък. Геймплеят като цяло е ок. Просто не си струва всички реклами и стени за плащане.
Towerlands - tower defense Strategia zfu
Играта се срива сега след актуализиране на моя pixel 3 xl с най-новия android 11. Вече не мога да играя... Почистете хранилището, преинсталирайте и пак се срива при основното лого. Вероятно ще направя обратно таксуване за пакетите, които купих, тъй като вече не мога да го играя. Актуализация: 2 месеца по-късно все още се срива, особено когато започне събитието на гилдията през уикенда. Не може да се играе, така че го деинсталирам, тъй като това е единствената игра, която прави това от десетките игри, които играя. Престанете да казвате да се свържете чрез FB. Вземете по-добър инструмент за комуникация.
Дадох на това 2 звезди, защото докато се забавлявах да я играя през няколко дни, тя изведнъж започна да се променя в игра "необходим е интернет за игра" и аз си казах КАКВО?!! Защо бихте направили това с игра, която надхвърля очакванията на феновете, защото можете да я играете офлайн. Горещо ви предлагам да превърнете това в игра, която може да се играе офлайн, защото сега игра като тази, която се нуждае от wifi, е неприемлива.
Това е забавна игра, добре, поне това е усещането за първите 20 рунда. След това, ако нямате дори 1k злато, всичко свърши за вас, защото трябва да надграждате всичко ВСЕКИ ЕДИН ПЪТ. Много се плаща за победа, като МНОГО ПЛАЩА ЗА ПЕЧЕЛЕНИЕ. Ако нямате пари, не препоръчвам тази игра
Добра игра, но цената за покупките в играта е твърде скъпа. Абонамент от £9 на месец! Шегуват ли се разработчиците на тази игра? Това е повече от Disney plus! Играта стана много повтаряща се много бързо. С дълго чакане преди получаване на надстройки.
Просто влизам в него и много харесвам играта, както и графичния дизайн. Единственото оплакване към момента е, че чувствителността на докосване е НЕВЕРОЯТНО лоша, обмислях да се откажа много пъти. Отнема около секунда или две забавяне, след като натисна нещо, а плъзгането е още по-лошо и е толкова трудно да се играе, защото е много трудно да се използват способностите на войските. Никога преди не съм срещал подобен проблем с НИКАКВА игра, която съм играл на многобройните си телефони.
Самата игра е доста забавна. Също така е предизвикателно, но количеството реклами, които трябва да гледате, за да напредвате стабилно, е малко излишно. А цената да не се налага да гледате реклами е 10 долара на месец. Съжаляваме, не ви плащам абонамент за мобилна игра, която е повече от Disney+
Искрено бих искал да мога да оценя 4,5 в Google Play, тъй като смятам, че 4 е твърде ниска за тази игра. Това е много пристрастяващо и за разлика от повечето безплатни за игра игри, изобщо не изисква пари в реалния живот, но имате възможност да закупите определени добавки за пари от реалния живот, ако желаете. Печелите злато на много справедлива ставка. Очаквам скоро да напредвам още повече.
Доста добре направена игра😁
Това е страхотен заместител на Grow Castle за мен сериозно поради същата механика, но по малко реалистичен начин. Това, което просто не ми хареса, е приоритетната зона на стрелците, защото когато насочвам стрелците към харпиите, те веднага се сменят след един изстрел, което е гадно! Моля, поправете това, защото аз винаги губя, когато моите единици дават приоритет на земята, докато въздушните врагове заличават моята кула! Другите части на тази игра обаче са добри.
Не мога да надстроя нещата, защото рекламите не се зареждат
Играта е много добра. Забавно е и не омръзва твърде бързо. Това не е просто лошо копие на някоя популярна друга игра. Поставянето на реклами е добро, защото гледането на реклами не е задължително и всъщност дава награди за това. Единственото нещо, поради което не давам 5 звезди, е, че няма толкова много различни неща за правене. Играта трябва да има повече възможности.
Не си губете времето!! Мащабирането в тази игра е объркано. В един момент количеството злато, което печелите, е неравномерно пропорционално на цената на нещата. Вие сте смесени между надграждане на инфраструктурата, за да спечелите злато, което ви спира да надграждате способностите си за нападение. Това след това затруднява печеленето на злато, което ви кара да чакате пасивния си доход. Този дисбаланс ви принуждава или да гледате реклами и да харчите пари, или да изоставате.
Много хубава кула. Надявам се все пак да харесвате мелене.
Трябва да е просто игра от £10. F2P не е жизнеспособна. Не е направена да се играе безплатно, дори прости неща като битките са недостъпни, получавате минимални монети с опция за бонус за реклама, която е необходима, за да постигнете надежден напредък Купуването на професионален играч деактивира това, което го дава безплатно, както и ускорява времето и други неща, които обикновено биха били безплатни Колкото повече играете, толкова повече начини за плащане се въвеждат, например боен пас, това е по-добре от останалите, не дава огромни бонуси за разлика от други опции