Post by gnarresticenva on Feb 24, 2022 4:18:58 GMT 8
------------------------------------------
▶▶▶▶ Space Shooter: Galaxy Attack ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Space Shooter: Galaxy Attack IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ мами код безкрайни пари ▞▞▞
▞▞▞ Space Shooter: Galaxy Attack 2022 version ▞▞▞
Вече не мога да надграждам кораби... Играта не е много добра сега...
Това е една от готините игри, но рекламите са много разочароващи
Добър загуба на време. Но пълен с микротранзакции. Не е толкова натрапчив, колкото другите, но, хич, нека си купя играта и да спечеля всичко, като я играя, толкова ли е трудно?
това е добра игра ii
Използват се много алчни изродени стратегии. Проверявате всички други кораби и макар да са доста готини, стимулът ви да играете играта е сведен до по-малко от нищо, тъй като осъзнавате, че няма начин да ги отключите, освен ако не изплатите истински пари, а не просто да играете играта . Други „не-премиум“ приложения в магазина предоставят много по-добро от това глупаво извинение за игра. Деинсталиран.
гооооооD
Играта като режим за 1 играч е добре. Когато става въпрос за мултиплейър pvp, то е доминирано от дългогодишни играчи (години) и китове с пари. Корабите са напълно небалансирани, което благоприятства истинските парични кораби. Най-добрите кораби се купуват за $20 US всеки. Много тежък за реклами за отключване на кутии и въртящи се колела. 2 кораба се отключват чрез гледане на 30-90 реклами и са по-лоши от стартовите кораби. Като цяло, ако не възнамерявате да похарчите много $$, не си струва инвестираното време.
Няма достатъчно КРЪВ
Няма никакво предизвикателство към играта, никой от враговете дори не атакува, просто се преместват на екрана и остават на едно място. Освен това просто ви предава надмощени кораби.
PVP, гилдия и всички онлайн порции не работят в тази актуализация. Можете ли да поправите този проблем, моля. Ще променя рейтинга след фиксиране.
Страхотна е играта..
Тази игра е малко твърде трудна, освен ако не платите за добро оборудване, разбира се, и не се притеснявайте, че цената за надграждане на оборудването ви е абсурдно твърде скъпа. Заключение: това е просто средно заплащане за спечелване на играта със сигурност Редактиране: несправедлив мултиплейър, а, въпреки че събирате всички капки, врагът все пак получава по-голям резултат
Струва много пари, за да стигнете до някъде в тази игра!! Ще направите някой много богат, ако изтеглите това приложение!! Бяхте предупредени!! И администратор ..много играчи направиха, тъй като отговорът ви е n да.. вие помогнете малко..n след няколко дни.. нещата се връщат към нормалното.. добре за няколко дни, що се отнася до наградите.. след това променяте ги върнете към скапани награди или половината от сумата!! Трябва да направите значките достъпни, за да ги получите, освен да ни струват пари, след като обединим корабите!! Отговаряте на едно и също нещо всеки път..старо е!!
Супер
Дойдох тук, за да уведомя хората, че това е пристрастяваща игра, много потенциали и т.н. и т.н.... Но в крайна сметка това е обикновена и проста игра PAY TO WIN. Период. Освен това искам да кажа, че системата за сватовство на онлайн PVP режима е боклук. Но кого се шегувам. Няма система за сватовство. Буквално е косъм. P.S.: Независимо колко разработчици отговарят на отзиви като този, че можете да гледате реклами и да правите това и онова, за да надстроите лесно безплатно, не се поддавайте на това скучно извинение. Не си заслужава.
Игра за загуба на пари Скъперник. Наградата е много ниска. Те ще ви дадат монети в сто. но от друга страна те изискват милиони монети за надграждане на вашия кораб само за едно ниво и има 125 нива, така че имате нужда от монети в 100 милиона, откъдето играчът ще донесе тези монети. И имате нужда от почти 10 кораба за надграждане. В противен случай ще загубите играта. Скъпер игра. Ниска награда
Ревюто за 6-те месеца на игра е, че това е игра само за тези, които имат пари и пари. Не само пари, а пари пари пари. Ако имате толкова много, това е сигурна добра игра.
Друга игра с бавна прогресия, базирана на реклами. Забелязах, че прекарах повече време в пускане на реклами, за да получа по-добрия кораб (90 реклами... наистина, за малко по-добър кораб, който все още не може да ви отведе до ниво 4). Сега просто ще деинсталирам играта, те си взеха приходите от реклами от мен и вече не се забавлявам.
dc0454 Kendall Smith, казах, че загубих СЛУВАНИЯ кораб не Cobra & Halo, а MEDUSA, корабът, който е създаден чрез комбиниране на Cobra & Halo, беше ИЗГУБЕН, след като актуализирах приложението
Обичам играта, но изостава много, но е добра
Бележка за себе си: Реклами. Няма бъдещи инсталации.
Страхотен убиец на времето, въпреки че би било хубаво дневните награди да не се нулират след тридесет дни, знам, че съм на ден 100 нещо и наградите просто приключват. Би било хубаво да вземем нещо добро за посвещението
Вложих няколко часа в тази игра, след което реших да купя пакета от 99 цента, който предлагаше. След като направих това, той напълно нулира целия ми напредък и ме върна на ниво 1 без надстройки на кораби и без мини кораб.
Space Shooter: Galaxy Attack آرکیڈ zdjv
След 2 седмици игра за тестване. Почти невъзможно е да се напредва без постоянни плащания. Страхотен геймплей за начало, но става скучен и монотонен с малък напредък. Скъпи опции за покупка с малка печалба и часове реклами за гледане! Не бих препоръчал В отговор на OneSoft - гледането на рекламите дава много малко предимство!!
играта е страхотна..обичам, че връща неограничените огнени сили, които беше в началото
Space Shooter: Galaxy Attack Arcade kpcr
Съжалявам, че редактирах рецензията си, защото сега разработчиците стават алчни, само им трябват пари
Твърде лесно
Насладете се пълноценно
Най-добрата игра за преминаване на време
за убиец на времето
Никога не инсталирайте искайте пари за покупка
Не мога да намеря фен страницата. Не може да се презареди съществуващ акаунт на ново устройство. Двойната реклама за първи път завършване на ниво е непоследователна Е, аз имам интернет, има добавяне на случаен принцип за гледане, но никога повече не се показва след публикуването на този преглед Платете, за да спечелите играта
Още не съм пробвал
Sonic Jump™ Pro 아케이드 asbi
Страхотно, аз съм голям фен на аркадните игри от 80-те. Тази игра е голяма почит към класическите аркадни космически стрелци. Течният контрол и графиката с по-висока разделителна способност го извеждат на следващото ниво.
прекарват повече време в гледане на реклама, отколкото в реално игра на играта, някои неща изискват 25 реклами, а други неща изискват 30 реклами.
приложение в Ню Йорк
хубаво
Добра игра за игра
В началото много харесвах тази игра, но постепенно стана много скучна. Освен това има много реклами и е с твърде много MB.
Space Shooter: Galaxy Attack Spillehall nyh
5/5 супер забавна игра бих препоръчал на приятели.
Страхотна дългосрочна игра!
Забавно е да се играе, често иска пари.
истинско забавление!! има нужда от по-мощен кораб в по-високи дъски!