Post by gnarresticenva on Feb 24, 2022 4:12:32 GMT 8
------------------------------------------
▶▶▶▶ Pixel Art - színezős játékok ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Pixel Art - színezős játékok IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ sok drágakő hack ▞▞▞
▞▞▞ Pixel Art - színezős játékok 2022 version ▞▞▞
Igazán pihentető és jó játék, de van két sok kiegészítés. A művészetem felénél egy hozzáadás játszik. Ez még rosszabb lesz, amikor egy hatalmas művészeti békét próbálok megvalósítani. Ezt leszámítva nagyon élvezem ezt a játékot.
Szerintem jobb az a játék ahol nem pixeles hanem rendes ezért 4 csillag.😥
Nagyon szeretem ezt a játékot, de vannak vele problémák. Amikor offline használok egy könyvet, a legtöbb könyv neve véletlenszerű számokká és betűkké alakul, így nem tudom eldönteni, melyik könyv melyik. Az offline könyveknél is összekeveredik a képek sorrendje, és ez váltja a zárolt és a feloldatlan között. Van egy javaslatom, hogy legyen egy gomb a nehezen látható Pixel megtalálásához. Köszönöm!
szerintem tökéletes
😘😘😘😘😘😘☺️😍😍😍😊☺️😎😎👍👍🏻👍👍👍👍👍👍👌👌✌️☘️🍀🍇😎😎😎😎😎😎😎😎😎😎👌👌👌👌
Nekem nem annyira tetszik
Remek alkalmazás, nagyon kevés hirdetés, sok rajzolható kép, de ez a játék nagyon gyorsan lemeríti az akkumulátort. Ez az egyetlen problémám vele
A hirdetések mennyisége nevetséges. Csak nyugodtan színezni akarok, de nem tudok bc mindig megzavar egy hülye Harry Potter reklám. És nem játszhat off-line, hacsak nem akarja, hogy új rajzok színezzenek. Egy ilyen gyengén működő játéknál nagyon meghibásodik a telefonom. Egyszerre csak 2 szép színezést készíthetsz, mert a többi le van zárva, és fizetni kell érte! Ez a játék korábban nagyon pihentető volt, de most 8ts egyszerűen dühítő.
Nagyon jó játék! Értékeld, jó játék, ha unatkozik, vagy ha nincs net.
Régen szerettem ezt az alkalmazást, de folyamatosan összeomlik, és nem menti a fejlődésemet...
A hirdetések mennyisége nevetséges. Most már egy képen sem tud átjutni több hirdetés nélkül. Jobb Pixel Art.
Jo érdeke szép képek vannak benne
Nem rossz
Nagyon szomorú. Régen szerettem ezt az alkalmazást, de a legutóbbi frissítés óta lefagy. Új készülékem és legújabb operációs rendszerem van, szóval nem ez a probléma. Ha nem oldódik meg hamarosan, akkor el kell távolítanom, szóval 😔 😟
Pixel Art: color by number Jumboq uyn
Imádomesztajátékot
Nagyon szeretem a művészetet, ezért is fogunk hozzáfűzni, hogy utálom, ez nagyon nagy probléma. És emiatt kis híján elromlott a telefonom
Pixel Art - tô màu theo số Câu đố sbgw
Örülnék, ha egy szín elkészültekor a kijelölés a színbank végére kerülne, vagy eltűnne, így nem kell végiggörgetnem az összes elkészült színt, hogy alacsony számról magasra jussak, vagy fordítva. .
Nem tudom húzni a kezem.
Ez szerintem 10/10
Régebben nagyon jó alkalmazás volt, de mostanra már a képek készítése közben is elkezdtek játszani a hirdetések, és néha a hirdetések nem is jelennek meg, csak kifújja a hangot, és nincs lehetőség bezárni.
Cooking City - Cooking Games Аркади gqc
Nagyon jóóóóó a szinező...☺👍👑👏
5 csillagot érdemel nagyon jó játék mindenkinek ajánlom 😺😸😺😸😻😻😻😻😻😻
Nekem azért négy csak négy csillag mert nem a kedvencem de nem is olyan rossz. Amúgy tök jó játék de én nem szeretek rajzolni, össze ez nem a játék hibája.
Imádom a játékot, de nem fair, hogy meg kell nézni egy hirdetést, hogy kiszínezzen néhány képet
Négy egy utálom, hogy ha elhasználtad az összes színes bombát, meg kell nézned egy összeadást, hogy többet kapj, és ha megérint egy másik számot, például ha megnyomom a 28-as számot, és a 4-es számon vagyok, kiszínezi, és ha mozgatod a képernyőt más-más számokat színez, mint amiben te vagy, csak azért játszom vele, mert tudok fotózni és színezni, mint én és az anyám, kiszínezem
Szeretem az alkalmazást. Nagyon szórakoztató és a legjobb pixel art alkalmazás. A lehetőség, hogy saját pixelgrafikát készítsen a kamerával vagy egy kép feltöltésével, valóban csodálatos, de nagyszerű lenne hozzáadni a saját képek rajzolásának lehetőségét. Segítene egy profiloldal létrehozása vele. Bemutathatja valaki által készített összes műalkotást, és kiszínezheti a különböző emberek által készített rajzokat. Gondolj arra, hogy ez sok embernek tetszene.
Nagyon szeretem ezt a játékot, de az egyik fontos része számomra a "létrehozás" funkció. Ma úgy döntött, hogy teljesen leállítja a munkát. Nem számít, milyen képet próbálok létrehozni, egyszerűen kiakad, és rendkívül elmosódottá és rétegessé teszi.Ettől eltekintve egy nagyszerű játék, de bosszant, hogy ez a funkció látszólag ok nélkül leáll.
Évek óta megvan ez az alkalmazás, és nagyon tetszett. De most túl sok a hirdetés. Még a képen való munka közepette is játszanak, néhányszor befejezek egy számot. Most eltávolítom, nagy csalódás.
Régen nagyon szerettem és mindig is használnám. A színezés előtti és utáni kiegészítések engem nem zavartak, de most már színezés közben is véletlenszerűen felbukkannak. Nagyon kellemetlen. Eltávolítva.
Nem rossz jàték de............
A kiegészítésekben keresősávot mutatott, de a játékban nincs keresősáv 😐 Csak ne tegyél keresősávot a hirdetésedbe, vagy csak add hozzá a keresősávot a játékhoz 🙁🤯👍thunks
Út a sok hirdetéshez. Arra kényszeríti, hogy játék közben is nézze őket.
Ha nem lenne annyi hirdetés, ötöst adok rá, de tudod
Nagyon szórakoztató és könnyen használható. Szeretem az összes színt és a csodálatos képeket kiszínezni, és nézni, ahogy a művészet virágzik mindenki elméjében és szívében, remélem mindenkinek boldog hálaadás lesz Nicholas Vanackeren
Imádtam ezt az alkalmazást. De túl sok a kiegészítés. Sajnos le fogom távolítani. Utálom, hogy a közepén vagyok egy kép kifestése, és szó szerint minden percben megjelenik egy hozzáadás.
Nagyon jó 🤩
Szarrr👌😭
Folyton összeomlik. Most egy nappal korábban húzzák az eseményeket. Hihetetlen...... örülök, hogy ez egy ingyenes játék....
Szuper. Tetszik.
Értem, hogy szükség van a hirdetésekre, de a kép alatt túl sok a színezés. A képek között jó volt. Most már túl sok.
Évek óta megvan ez a játék, és csodálatos volt. A funkciók nagyszerűek, és néhányat frissítettek is, hogy jobb élményt nyújtsanak, de vannak hirdetések a kép színezése előtt, közben és után. Úgy döntöttem, miért nem költök néhány dollárt a hirdetések eltávolítására, mert élvezem a játékot, de elakadtam, amikor megláttam az árat. Majdnem 15 dollár havonta vagy 46 dollár évente! Ez nevetséges! A hirdetések eltávolítása legfeljebb 10 USD lehet, és egyszeri díjat kell fizetni.
Nagyon tetszik, nagyon kreatív. Szerintem teljesen le kéne töltened, de miért hallgass rám, hallgass magadra, és te döntöd el, hogy tetszik-e vagy sem. Szinte soha nincsenek reklámok, és beállíthatja, hogy milyen képeket szeretne színezni, ez egy családi játék, így gyerekeknek is megfelelő.
Oké, ne érts félre, de ez a játék TELJESEN CSODÁLATOS, és egy ilyen ihletet ad ahhoz, hogy a ppl-nek elhúzza az idejüket a képek színezése, nagyon elégedettek .. Azonban van egy TERMELÉS hozzá. Ne mondd, hogy tévedek, de javaslom a javítást!! Hiszek a pixel art alkotóiban, hogy hamarosan szuper fantasztikus és tökéletes lesz a játék!
Nagyon intim képet le töltsétekL
Pixel Art - חוברת צביעה פאזל gmuz
Jó játék.❤️🔥
Fantasztikus módja annak, hogy elfoglalt maradjak, aztán elkezdték lenyomni a hirdetéseket a torkomon. Töröl.
Pixel Art: color by number પઝલ noj
Már nem lehet megnyitni az alkalmazást. Mindig is nagyon szerettem az alkalmazást, bár az utóbbi időben(?) szerintem az alkalmazás lefelé halad. Kiemelt, hogy máshogy működött, mint korábban, másfajta "visszajelzés" a kis kockák kitöltésekor/kopogtatásakor, mint korábban, sok-sok kiegészítés. Egy ideje – néhány hónapja – nem használtam az alkalmazást. Most, amikor megnyitom az alkalmazást, csak egy fehér képernyő jelenik meg, és semmi sem történik. Megvan a legújabb verzió, szóval???