Post by gnarresticenva on Feb 24, 2022 4:02:41 GMT 8
------------------------------------------
▶▶▶▶ Doodle Jump ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Doodle Jump IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ poziom odblokowania ▞▞▞
▞▞▞ Doodle Jump 2022 version ▞▞▞
Kiedyś był dobry, teraz jest nękany przez ~20 sekund niemożliwych do pominięcia reklam.
Myślę, że to fajna gra, ale żałuję, że nie było więcej sposobów na zdobywanie cukierków, aby kupić różne postacie.
fajna gra z wieloma różnymi trybami za darmo. Jedynym problemem jest to, że po prostu losowo zrestartowałem całą moją grę, ale ogólnie jest to łatwe, zabawne i wciągające. To niesamowita gra i jej pierwsza darmowa.
ADDICTIVE ok, kiedy po raz pierwszy grałem w tę grę, to było ADDICTIVE baaardzo wszystko, co musisz zrobić, to wyłączyć Wi-Fi, niż dobrze, nie masz się czym martwić, ponieważ możesz grać, kiedy odejdziesz, ale nie uzależniaj się, możesz coś przegapić, ale to właśnie ta gra sprawia, że robisz KOCHAM ITTTTTT
Trochę nudna gra skacze się tylko i omija potwory. Powinniście coś dodać ale ogulem ok
Olckulowa gra
Download Doodle Jump apk 3.11.16 for Android. Jedna z najlepszych gier mobilnych ... Opis Doodle Jump APLIKACJA ... Kategoria: Darmowe Zręcznościowe GRA.
13 gier takich jak Piano Tiles 2-Music na iOS
Miałem tę aplikację przez 2 lata i właśnie dostałem ją ponownie, ale nie jest tego warta, jest DROGA do wielu dodatków
to zabawne, ale ma dużo reklam
Niesamowity. Zabawne i wciągające, możesz otworzyć i grać przez trzydzieści sekund lub trzydzieści minut. Polecam zakup funkcji braku reklam, co jest dobre za dolara, jeśli zamierzasz grać o połowę mniej niż ja.
Uwielbiam to, że ze wszystkich „starych” aplikacji, w które grałem, ta nadal była tak samo uzależniająca, jak bez wszystkich irytujących reklam. Uwielbiam nowe projekty!
Doodle Jump Arcade nxp
Za dużo księżyców
Gra śwwwwwwwwwwwwwiiiiiiiiiiiiiiiiiiiieeeeeeeeeeeeetttttttttttttttttnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn!
Za darmo jest fajnie, dużo mapa
Może być ciekawiej z piękną grafiką i poziomami.
Chciałem ponownie przeżyć moje wspomnienia z tą grą, kiedy grałem w nią 10 lat temu, ale brak ręcznego sterowania jest rozczarowujący.
Nie wiem o co chodzi w tej grze
to jest dość irytujące z powodu tych dodatków, które mnie zabijają!! Wyskakują dosłownie co 8 sekund. Jest też wersja zręcznościowa tej gry, myślę, że w magicznej górze i wygrasz 1000 biletów, jeśli ją pokonasz
-nie ma poziomów -trudno się zbiera kas. Daje 3
Gra extra ale jeśli ktoś oczekuję na więcej uzupełnień do instalcię na telefony. Ps. Extra tryb: jesteś pirat :-)
Boże, reklamy są denerwujące
Doodle Jump Arkade uzo
doodle - tłumaczenie niemiecki-angielski | PONS
jest 2021 i nadal jest to jedna z najbardziej niesamowitych gier na rynku 👏 🙌
Aktualizacje gry są bardzo słabe
Trochę dużo dużo (dla mnie tak) ale nawet fajna na nudę. 3/5
Te stare czasy.😘 Świetne polecam😊
Długo się instaluje ale poza tym do fajna ~
Doodle Jump
Fajne
Całkiem dobry do marnowania umiarkowanej ilości czasu.
Twórcy Doodle Jump bardzo długo kazali czekać użytkownikom telefonów z Androidem na pokładzie na aktualizację gry. Blisko po pięciu miesiącach update w
Zagraj w Doodle Jump na ogramy.pl. Codziennie nowe gry mmo, gry akcji, gry logiczne i sportowe. Wejdź i przekonaj się sam!
Za dużo reklam!
W przeszłości często grałem w tę grę. Kupiłem nowy telefon, OnePlus 7 Pro, w którym po uruchomieniu aplikacji w ciągu 15-20 sekund ekran zaczyna migotać i gra się zawiesza. Próbowałem ponownie zainstalować aplikację, ale problem nadal występuje.
Gdy zaczełam pobierać, aby misię pobierać godzinę, ale zatrzymujeem apka chodzi fajnie i tak nie muli, jak się pobiera dlatego daję 4 gwiazdki
Trochę fajne i ponadczasowe
Dobra gra, szkoda, że było to dotknij i przytrzymaj, aby się poruszać i dotknij, aby strzelać
Trochę dorastałem grając w tę grę (nie jestem aż tak stary) i nadal ją kocham do dziś. Wiele osób narzeka na reklamy, ale większość z nich zapomina, że możesz po prostu wyłączyć Wi-Fi i – tada, żadnych reklam! 10/10, Świetna gra!
To jest gra og, ale chciwość ją zrujnowała. Możesz obejrzeć reklamę, aby uzyskać drugą szansę, a NAWET jeśli tego nie zrobisz, nadal musisz oglądać i reklamować.
Rios...
Długo się ładuje za drugim razem albo wogule Samsung Galaxy s plus jak będzie dobrze tak jak za pierwszym pobraniem będzie 5 ;d
Gry Doodle Jump - Game-Game - Gry Online
Dobra gra, ale coyd było trochę łatwiejsze, wiesz. Mniej boli.
To fajna gra, ale robi się trochę nudna i za dużo reklam
Zajeeebooooooozaa !!!
Doodle Jump Аркадни esx
Bardzo świetna gra i bardzo stara, ale druga nie jest nieskończona, ponieważ kopalnia złota jest skończona, ale myślę, że pierwsza pierwsza jest najbardziej realna niż druga i jeszcze jedna rzecz, gdy gram w losowy motyw, daje mi to darmową reklamę pieniądze nie prawdziwe pieniądze, ale monety w grze nie wiem jak, ale są nieograniczone
Hero Wars – Fantasy Battles رول پلیئنگ hoi
Bardzo fajne ale coś bym tu się zmieniło