(Android/iOS) Ninja warrior:: nuotykių žaidimų legenda neribotas primogemų įsilaužimas
Feb 24, 2022 3:59:29 GMT 8
Post by gnarresticenva on Feb 24, 2022 3:59:29 GMT 8
------------------------------------------
▶▶▶▶ Ninja warrior:: nuotykių žaidimų legenda ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Ninja warrior:: nuotykių žaidimų legenda IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ neribotas primogemų įsilaužimas ▞▞▞
▞▞▞ Ninja warrior:: nuotykių žaidimų legenda 2022 version ▞▞▞
geras žaidimas, bet labai prasčiausia kontrolė aš esu visiškai nusivylęs valdymu, kiekvienas mygtukas yra arti vienas kito, aš negaliu spustelėti tinkamo mygtuko puolidamas
Ninja warrior: legenda pustolovskih iger Pustolovske igre nbwl
Labai įdomi ir sukelianti priklausomybę iki drakono citadelės. Po to kova su demonu yra absurdiškai nenaudinga. Nėra ypatingų galių kovoti su tuo demonu. Demonas mus žudo, jo gyvenimo matuoklis didėja. Labai labai erzinantis lygis. Pašalino žaidimą. Daugiau nežais.
Tai geras žaidimas. Man tai buvo smagu, o ne PUBG. Tai žaidimas neprisijungus, todėl man jis patinka
Geras žaidimas, bet jis drastiškai sulėtina jūsų telefoną... jis priverčia jūsų Internet Explorer išjungti tarp kitų programų. Kai ištryniau žaidimą, mano telefonas yra visiškai geras.
Ninja warrior: სათავგადასავლო თამაშების ლეგენდა სათავგადასავლო ila
Man labai patinka žaidimas. Smagu žaisti. Priežastis, kodėl skiriu jums 3 žvaigždutes, yra ta, kad išleidęs 10 USD, kad gaučiau galutinį atnaujinimo paketą, žaidimas sudužo ir aš viską praradau. Pašalinus / iš naujo įdiegus žaidimą, turėjau pradėti viską iš naujo ir neturėjau atnaujinimo, už kurį sumokėjau. Atsisiuntus žaidimą antrą kartą, žaidimas iš pradžių veikė. Bet tada antrą kartą pabandžiau žaisti .. vėl sudužo. Ir toliau tai daryk kiekvieną kartą, kai bandau atidaryti žaidimą.
Puikus žaidimas, tikroji nindzių arashi kopija, bet jūs gerai bandėte, kad nindzių gamyba yra lėta, palyginti su ninja arashi, reikia patobulinti valdiklius, nes šiuo metu blogiausia. Atnaujinkite programą.
Ninja warrior: legend of adventure games ایڈونچر uus
Neignoruokite šio žaidimo, nes jis yra geras iššūkis, todėl gerai, jei įdiegiate šį žaidimą 😁😁😁😁😁
Man labai patinka šis žaidimas ir esu baigęs visus žaidimo lygius. Laukiu naujo žaidimo kaip nindzė. Dėkoju !!
Taip, tai puikus laikas praleisti žaidimus, mes norime išlaisvinti odą ir norime daugiau sezono ir gerų žaidimų neprisijungus, oho! Daug meilės iš Bangladešo🇧🇩
Geras žaidimas. Bet 7 lygio apleistoje pilyje kovojau su neįmanomomis kliūtimis. Pašalinkite ją ir pakeiskite lengvesne kliūtimi.😭😢🥺🙏
Ninja Arashi kopija... Patobulinkite jos kokybę... Pakeiskite valdiklius....
Šis žaidimas yra labai geras, bet kartais jis užges
Šiame žaidime aš padariau šimtą lygių ir po tų šimtų lygių staiga žaidimas nustojo veikti, tik atsirado receptas įkelti, todėl aš nenorėjau, bet turėjau ištrinti šį žaidimą, todėl atsisiųskite šį žaidimą savo rizikos auroje. apgailestauju baigę daugiau lygių
Pirmas lygis yra puikus, po to gaunama daug skelbimų ir neįmanoma pasiekti kito lygio. Švaistau laiko tai kartoti. Atsiprašome, kad pašalinau
Nuostabus žaidimas, bet pats blogiausias valdymas, kokį aš kada nors mačiau žaidime, pats blogiausias, valdiklio kūrėjas nužudė žaidimą
Nuostabus žaidimas... Labai patinka. Bet nežinau kam išvalyti 4 etapą Kai 😈 įeina..... 1 etapai išvalomi, prašau kas nors palydėti.
Tai yra blogas žaidimas, atsilikimas ir kabinimas darykite tai.!😡
Žaidimas geras, bet misija yra per sunku įveikti per daug kliūčių. Gamintojas turi pridėti tam tikrą ginklą, kad sunaikintų viską, kad kliūtis nebūtų sunaikinta...
Ninja warrior: a kalandjátékok legendája Kalandjátékok ocym
Geras žaidimas man patinka daugiau naujų vaizdų, bet sunku atidaryti trečiąjį turą.
Šis žaidimas yra nuostabus, man jis labai patinka ir labai malonus žaidimas, dėkoju jums
Tai geras žaidimas, bet nindzėms reikia daugiau ginklų.
Labai geras 👍👍žaidimas, ačiū visiems, kurie valdė žaidimus.
Šis žaidimas geras...atsisiunčiau praeitais metais, kai ištryniau dėl mygtukų dydžio, dabar vėl atsisiunčiau tikėdamasis, kad kūrėjai apie tai pagalvojo. Viskas į veną. Tiek daug komentarų yra apie mygtukų dydį, o jūs, vaikinai, nieko prieš tai nepadarėte. Štai kodėl aš nesuteikiu jums 5 žvaigždučių... Tikiuosi, kad kitame atnaujinime bus taikomi mygtukų dydžiai. Nes sunku žaisti, kai užuot šokinėjant puolate ir bumu, mirštate.....Tikiuosi, kad tai paskęsta.
Ultimate Car Driving Simulator Poygalar gno
Tai šiek tiek pykdo, bet tai tikrai smagu ir sudėtinga, taip pat rekomendavau savo du brolius, kurie žaidžia šešėlių kovą du, ir jiems tai taip pat labai patiko
Šis žaidimas sunaudoja tiek daug baterijos energijos jo visiškai nenaudojant. Turiu 5000mah bateriją, kuri sunaudoja 25% akumuliatoriaus, nenaudodama šios programos visą dieną. Žaidimas yra gražus savo keliu ,, bet ---- aš nenorėčiau, nes galite žaisti geresnį žaidimą be to daug energijos suvartojimo.
Pats šauniausias žaidimas suteikia man ramybės ir kartais įniršo, bet tai nėra lengva ir tai tik dalykas, kuris man patinka šiame žaidime, ir aš jam skyriau *4* žvaigždutes, nes atnaujinimo meniu turime galimybę padidinti mūsų maksimalus gyvenimas, bet tada ir mes lengvai mirštame.........Beje, tai labai geras žaidimas.
Labai graži grafika ir žaidime galite pridėti daugiau kostiumų
Žaidimas geras, bet jo mygtukų valdymas netinkamas. Ar negalime to nustatyti patys? Todėl šiam žaidimui skiriu dvi žvaigždutes.
Mygtukai per daug negailestingi. Man vis trūksta šuolių (ir turiu storus nykščius). Išskyrus tai, tai geras žaidimas.
Nesisiųskite šio žaidimo. Tai nėra skirta skleisti neapykantą šiam žaidimui, tiesiog žaidimas privers jus visą laiką pykti. Mygtukai per maži, todėl labai sunku žaisti, o daugelis lygių yra be reikalo sunkūs (pabandykite, jei netikite)...
tai buvo nuostabus žaidimas, o lygis buvo puikaus proto rinkinys, jis išlaiko nuostabius mystrys lvls, bet kurį laiką erzina cobtrolls ir lygis, todėl pagerinkite žaidimo valdymą ir sklandumą
Idėja patiko, bet veikėjas miršta net nepaliesdamas obsticijų. Užsidaryk ir mirsi. Labai erzina. Pataisykite tai, kad gautumėte daugiau žvaigždučių.