Post by gnarresticenva on Feb 24, 2022 3:56:08 GMT 8
------------------------------------------
▶▶▶▶ State.io - Conquer the World ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ State.io - Conquer the World IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ kodi traucē naudu ▞▞▞
▞▞▞ State.io - Conquer the World 2022 version ▞▞▞
State.io - Conquer the World Стратегически leti
Spēlējiet 1 kārtu, vai vēlaties noskatīties reklāmu, lai trīskāršotu savu zeltu? Pass Ad tiek atskaņots jebkurā gadījumā bez papildu atlīdzības Spēlējiet 2. kārtu. Vai vēlaties noskatīties reklāmu, lai trīskāršotu savu zeltu? Nē, paldies Reklāma tik un tā tiek atskaņota, bez papildu atlīdzības. Atinstalēta.
Rush Royale: Tower Defense TD
Pārāk daudz reklāmu
State.io - Conquer the World in the Strategy Game - Jaunākā Versija ...
Spēles mehāniku ir pārāk viegli izmantot. Vienkārši paņemiet mākslīgā intelekta tukšās bāzes. Vairāk reklāmu laika nekā spēles laika. Patīkami mēģināt apkrāpt izvēlni "Novērtējiet mūs".
Fall.io - Race of Dino APK 1.3.4 App Lejupielādēt Android
Tā ir naudas izņemšana. Tie liek jums skatīties reklāmas pat tad, kad noklikšķināt uz "nē, paldies", un tas rada iespaidu, ka esat nejauši noklikšķinājis uz "skatīties reklāmu", lai palielinātu. Man šķita, ka pirmās reizes nepareizi noklikšķināju, sapratu, ka tas man nedeva izvēli. Spēle diez vai ir izklaidējoša, un tā ir ļoti ļoti vienkārša. Tā ir vēl viena "spēle", kas paredzēta tikai reklāmas naudai. BS. Neuztraucieties.
Šī spēle nav godīga, jo visu pārējo cīnītāju armija aug ātrāk, un jūs pat nesaņemat godīgu sākumu
Tas nav tik labi, ka varētu būt labāk ar pāris labiem atjauninājumiem, un tas ir neticami vienkārši līdz vietai, kur tas nav pat jautri. Es varētu viegli uzvarēt katru reizi, kad ir mazāks par minūti, patiesībā es varētu uzvarēt katru reizi, kad ir mazāks par 30 sekundēm. Šī spēle bija vilšanās. Es domāju, ka viņiem vajadzētu padarīt šo spēli nedaudz grūtāku, jo tā kļūst par vieglu un kļūst ļoti garlaicīga, jo tā ir vienkārša. Turklāt ir daudz iespēju pievienot, un pievienošana ilgst 30 sekundes vai ilgāk, tas ir neticami kaitinoši. L spēle+attiecība+carti labāk.
Jautri, vadīklas nav tik ātras kā id kā ātru lēmumu spēlē. Zaudēja zvaigzni, jo tika rādītas piespiedu reklāmas katrā vai divos līmeņos. Tas liek jums noskatīties reklāmu, lai dubultotu jūsu atlīdzību (vai jebkuru bonusu), un, kad jūs sakāt nē, tas jums parāda reklāmu bez papildu piemaksas... Kāda jēga man jautāt, vai jūs vienkārši grasāties to iebāzt vienalga?
Falcon Squad: Galaxy Attack Arcade vkyp
Spēle pati par sevi ir laba, taču tajā ir tik daudz sludinājumu! Pat tad, ja noklikšķināt uz “Nē, paldies”, lai izlaistu ar reklāmām balstīto atlīdzību, viņi joprojām spēlē. Padara spēli ļoti nomāktu.
Tiklīdz reklāma sākas, nospiediet sākuma pogu, aizveriet spēli, atveriet spēli. Tas aizņem apmēram tikpat, cik tad, ja jūs skatāties reklāmu (dažreiz mazāk), un, ja jūs to darāt pirms reklāmas sākuma, tas ir vēl labāk.
Spēle ir jautra, taču reklāmas ir ārpus kontroles. 20 sekunžu reklāma pēc katras spēles. Sajūta pēc naudas izgrābšanas. Es saprotu, ka ir reklāmas, bet, lūdzu, samaziniet to skaitu.
State.io - Conquer the World. Stick War: Legacy. Bloons TD Battles 2. Island War ... State of Survival: The Joker Collaboration. Lords Mobile: Tower Defense.
Nepietiekams AI. Rāda reklāmas pat tad, ja es noklikšķinu uz "Nē, paldies", kā teica citi atsauksmju sniedzēji. Pēc īsa brīža spēle apstājas, jo jūs vienmēr izšaujat tikai 5 granulas vienlaikus. Ādas krāsas ir bojātas.
So, it is more precise to state that exogenous ketones simulate the ... is an ancient method of promoting a business and does not fit the online world.
State.io - Битва за территории Стратегии pbz
Tātad. Daudzi. Reklāmas. Daži no tiem nav obligāti pēc katra līmeņa. Tas ir labi. Bet pēc katriem 1-2 līmeņiem (kuru atskaņošana aizņem tikai minūti) jūs saņemat reklāmu, kuru nevar izlaist. Gara, kaitinoša reklāma.
Tas ir garlaicīgs, tam nav nekādu grūtību. Kad jūs izdomājat, kā jūs uzvarēsit, tad tas ir tikai laika jautājums, pirms pabeigsit to un sāciet no jauna. Nav konkurences. daudz un daudz reklāmu. Spēles ideja nav slikta, taču tā ir jāattīsta vairāk.
Lūdzu, pievienojiet režīmu, kurā mēs varam sacensties ar saviem draugiem, tuvumā esošajiem cilvēkiem un iznīcināt viņus, kā arī pievienojiet vairāku spēlētāju režīmu, lūdzu, ātri vai citādi mums visiem būs garlaicīgi un jūs esat pabeidzis
State.io - Conquer the World in the Strategy Game · PayPal Mobile Cash: Send and Request Money Fast · Samsung Smart Switch Mobile.
State.io - Conquer the World સ્ટ્રેટેજી dubn
Kāpēc robotprogrammatūra sākas tik daudz augstāk par mani? Es sāku no 20, viņi sākas no 35 un sasniedz 50 ar 10 sekundēm? Es burtiski nevaru tikt garām Āfrikai.
State.io - Conquer the World حکمت عملی lgni
Šī spēle ir slikta, visi roboti dodas jums un tikai jums, tikai reti viņi dodas citiem robotiem
the State Culture Capital Foundation of Latvia. ... island at the edge of the world where barbarians showed him the ... No enemy managed to conquer.
Jauki
Tas būtu augstāks, ja jūsu spēle neavarētu/neaizkavētos ik pēc 12 milisekundēm. Arī 95% jūsu "bezmaksas jaunināšanas, skatieties šo videoklipu" pat neielādē sasodītā video. Ja vēlaties augstāku vērtējumu, novērsiet daudzas savienojamības problēmas. Jūsu ap ir vienīgā spēle, ar kuru man ir savienojuma problēmas, tāpēc tas noteikti nav mans jautājums
Lejupielādēt Fall.io Par Android.
spēle, kas ir pilna ar reklāmām pēc katras spēles, jūs noteikti redzēsit reklāmu, it kā viņi piespiež cilvēkus iegādāties savu reklāmu pakotni. cilvēki var izdzīvot ar reklāmām, bet tikai tad, ja viņi vēlas nopelnīt papildu resursus, un tas noteikti novedīs pie neparastas šīs spēles pēc pirmajām 20 spēlēm
Es pamanīju, ka, palielinot savas sākuma vienības, arī pārējo vienības palielinās, nedodot nekādas priekšrocības, kāda jēga to palielināt?
Pārāk daudz reklāmu, lai padarītu to patīkamu
Download TV3 Play Latvija APK, A2Z APK, Mod APK, Mod APPS, Mod Games, ... Android 6.5.0 ... State.io - Conquer the World in the Strategy Game.
Reklāmas sabojā pieredzi. Padariet nevienu reklāmu lētāku, un es mainītu atsauksmi